Over printable happiness

Hallo! Ik ben Anke, ik ben de oprichter / eigenaar. Degene die op social media post, emails beantwoord, producten bedenkt en ontwerpt. Woonachtig in het zuiden van Nederland met mijn lieve vriend en altijd met iets creatiefs bezig. Echt: het is mijn werk, maar ook hoe ik ontspan en om een of andere reden kan ik niet ophouden met katten tekenen.

   

Informatie

printablehappiness.nl
onderdeel van ankepanke.nl

Anke van der Meer
6471GC – 32 Eygelshoven
info@printablehappiness.nl

KvK 20157066
BTW NL157863438.B02

printable happiness instagram  printable happiness facebook  printable happiness pinterest

Ik kan dit niet alleen, dus werk ik met leuke en lieve mensen:
– Website / Studio Inktvis
– Steun en toeverlaat / Bram en Mem
– Product fotografie / Teken-ing
– Feedback + Foto’s / alle lieve mensen van de tester-groep